Anamaria Prodan, mesaj pentru „Reghe“: „Dementule, tâmpitule, penibilule! Se târa ca o râmă!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Nivelul personajelor din fotbalul românesc se vede cel mai bine în apariţiile lor publice. Şi în discursul lor. Unul înfiorător!

Anamaria Prodan (49 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) au fost căsătoriţi 13 ani. 

Ce-i drept, în ultimii ani, se ştia că stau împreună doar de ochii lumii. În plus, i-a ţinut împreună faptul că aveau posibilitatea de a transforma fotbalul într-o afacere de familie. Concret, la echipele antrenate de „Reghe“ ajungeau, de cele mai multe ori, fotbaliştii aflaţi sub contract cu soţia sa.

Cum relaţia s-a rupt, de curând, impresarul FIFA a pus tunurile pe fostul soţ. Pe care îl face praf cu orice ocazie. Ultima s-a ivit, când a participat la podcastul lui Codin Maticiuc. Care durează o oră şi 36 de minute şi necesită o doză mare de răbdare pentru a fi văzut, integral. Totuşi, site-ul gsp.ro şi-a scutit vizitatorii de acest efort dur şi a oferit doar câteva pasaje în care Anamaria Prodan a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf. Nivelul discursului e fascinant.

Iată declaraţiile:

*Sunt atât de exigentă cu mine, vă daţi seama cum sunt cu cei din jur? Aşa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem: «Ca antrenor, dacă nu eşti concentrat un miliard la sută, te-au dat afară şi ţi-ai încheiat cariera. Nu ştii să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (...) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă.

*Cum crezi că o să ajungă Laurenţiu Reghecampf? Ce ştie el să facă altceva? El trăieşte din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alţi antrenori care şi-au bătut joc de viaţa lor. 

*Eu recunosc, i-am spus direct. «Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu', să ajungi aşa, ultima scursură?».

*Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îţi face cadou un Ferrari sau nu ştiu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îţi deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci şi cazi pe spate, cazi în cap?! (...) Dementule, tâmpitule, penibilule!

 *N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam şi-i spuneam: «Prietene, cazi în cap şi nu-ţi mai întindem mâna». Aţi văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurenţiu Reghecampf?

VEZI TIRADA ANAMARIEI PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite