Anamaria Prodan ia şi pielea de pe Man: Ce sumă îi va cere în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan a pierdut un comision de 850.0000 de euro
Anamaria Prodan a pierdut un comision de 850.0000 de euro

După o săptămână de atacuri verbale violente, mai întâi, la adresa lui Gigi Becali şi, apoi, la adresa fotbalistului transferat la Parma, impresarul FIFA va trece la acţiuni concrete.

Anamaria Prodan ţipă de o săptămână că a fost nedreptăţită în ceea ce priveşte realizarea transferului lui Denis Man la Parma. 

Concret, soţia lui Reghecampf insistă că s-a ocupat, în întregime, de această mutare, însă, când a venit vorbă de finalizarea actelor şi de încasarea banilor, aici incluzând şi comisionul impresarului, ea a fost scoasă din joc, pentru ca vărul lui Gigi Becali, Giovanni, să încheie afacerea şi să ia şi acel comision.

De partea cealaltă, FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a mers pe varianta că transferul de 13 milioane de euro a fost făcut prin intermediul firmei de impresariat a lui Ioan Becali.

Cine are dreptate în această poveste, probabil, vom afla în timp. Iar un prim răspuns în acest sens poate veni dacă Anamaria Prodan îşi va pune în practică planul cu care l-a ameninţat pe Denis Man. Impresarul FIFA a anunţat, luni dimineaţă, că îl va da în judecată pe Man, pe motiv că acesta ar fi rupt înţelegerea cu ea, în mod unilateral. Şi, din acest motiv, ar fi bun de plată. 

Acum, jurnaliştii de la acuzând-l de „lipsă de bărbăţie“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite