Selecţie inedită la naţionala Under 19 a României. Au fost convocaţi 9 "unguri"

Selecţie inedită la naţionala Under 19 a României. Au fost convocaţi 9

Naţionala under 19 a României a ratat în această vară calificarea la Europeanul din Ungaria. FOTO: Mediafax (Bogdan Iordache)

Federaţia Română de Fotbal iniţiază în perioada 8-10 august o acţiune de pregătire şi selecţie pentru echipa naţională Under 19. La aceasta participă, pentru început, un număr de 16 jucători născuţi în 1996, care evoluează la grupări din afara ţării. Majoritatea joacă în ţara vecină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al FRF, motivaţia acestei acţiuni fiind lărgirea ariei de selecţie, mai ales că un număr tot mai mare de junior români sunt legitimaţi la cluburi din străinătate. 
 
Astfel, sub comanda selecţionerului Under 19, Doru Isac, se vor pregăti următorii jucători, cu menţiunea că mai mulţi dintre ei au fost convocaţi în premieră la o acţiune a lotului naţional:
 
Portari: Relu Stoian (Honved Budapesta, Ungaria), Denis Novacovici (Lourinhanense, Portugalia).
Fundaşi: Raul Palmeş (Honved Budapesta, Ungaria), Alexandru Eduard Hărănguş (Dynamo Dresda, Germania), Lucian Andrei Ionescu (Honved Budapesta, Ungaria), Botond Kovacs (Diosgyori VTK, Ungaria), Marius Halmaghe (Honved Budapesta, Ungaria).
Mijlocaşi: George Ionaşcu (Cremonese, Italia), Eduard Gavrea (Ujpest Budapesta, Ungaria), Ionuţ Tripşa (Cremonese, Italia), Raul Andrei Scarlat (LASK Linz, Austria), Cristian Roibu (Getafe, Spania), Marius Constantinescu (Honved Budapesta, Ungaria).
Atacanţi: Norbert Feketics (Honved Budapesta, Ungaria), Dragoş Iacob (Frosinone, Italia), Alexandru Pavel (Honved Budapesta, Ungaria).
 
Sursa: FRF
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările