A minţit Gică Popescu? Un nou scandal apare în povestea biletelor Euro 2020

A minţit Gică Popescu? Un nou scandal apare în povestea biletelor Euro 2020

Fostul mare internaţional s-a plâns că a fost nevoit să-şi achiziţioneze tichete în valoare de mii de euro pentru meciul Austria - Macedonia de Nord (3-1). Managerul de comunicare al turneului final are însă o altă versiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul interviului acordat pentru sport.ro, Răzvan Mitroi a comentat şi afirmaţia făcută de Gică Popescu, cel care a pretins că şi-a cumpărat biletul de la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord. 

„FRF a cumpărat aceste bilete pentru a onora fostele mari glorii ale fotbalului românesc, din toate generaţiile de renume. Ştiu că domnii Popescu şi Hagi au ridicat de la FRF biletele cumpărate pe post de invitaţii pentru domniile lor, iar acele bilete le-au fost atribuite şi în sistemul de ticketing al UEFA. Nici eu nu înţeleg (n.r. - declaraţia dată de Gică Popescu). Noi l-am invitat ca membru al Generaţiei de Aur, pe parte fotbalistică“, a explicat Mitroi.


Calendarul meciurilor găzduite de Capitală
 
Grupa C
 
*Duminică, 13 iunie
 
Austria – Macedonia de Nord 3-1
 
*Astăzi, ora 16.00
 
Ucraina – Macedonia de Nord
 
*Luni, 21 iunie, ora 19.00
 
Ucraina – Austria
 
Optimi
 
*Luni, 28 iunie, ora 22.00
 
Locul 1 grupa F – Locul 3 din grupa A/B/C

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările