Ţiriac face o plecăciune în faţa lui Halep: Declaraţii splendide oferite de cel mai exigent susţinător al Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac e un om greu de mulţumit. A dovedit acest lucru, nu o dată, atunci când a vorbit despre Simona Halep, inclusiv când aceasta se afla pe locul 1 în lume. Astăzi însă, fostul jucător de tenis şi-a schimbat radical tonul.

Simona Halep a jucat atât de bine în finala de la Wimbledon, încât l-a încântat până şi pe exigentul Ţiriac. 

Ajuns la microfonul Eurosport, după finala câştigată de „Simo“ în faţa Serenei Williams, omul de afaceri, în vârsta de 80 de ani, a oferit un discurs care nu prea îl caracterizează.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Într-o ţară de 22 de milioane de locuitori, Simona Halep este principala personalitate sportivă! Cred că acest triumf va aduce la tenis cel puţin zeci de mii de copii.

*O să merg la aeroport. E momentul ei, al familie.

*Povestea are două săptămâni. Atunci când a început după Roland Garros, acolo unde nu a jucat cum şi-a dorit, nu ştia nimeni dacă trece un tur sau două aici. S-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav, dar după primele 3-4 meciuri am văzut că joacă din ce în ce mai bine.

*Foloseşte din ce în ce mai bine armele, este un talent ieşit din comun. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplsează foarte bine. S-a mişcat mai încet spre minge. Nu mă aşteptam să joace atât de bine, dar a jucat exact ce trebuia să joace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite