Ţintele lui Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un buget de zece milioane de euro, tehnicianul vrea dubluri pe posturi. Pe lista sa se regăsesc nume precum Galamaz, Apostol şi Bilaşco. Sosirea lui Piţurcă pe banca Stelei este o chestiune de zile! Gigi Becali a şi recunoscut că în două, trei zile se va oficializa instalarea noului antrenor.

Anunţul oficial legat de întoarcerea lui Piţi va fi făcut, cel mai probabil, în jurul datei de 1 iunie. De ce atunci? Pentru că până la data menţionată patronul roş-albaştrilor i-a promis tehnicianului că îi va prezenta garanţia bancară care să ateste că dispune de zece milioane de euro. Această sumă îi va fi alocată echipei de fotbal în sezonul viitor şi a fost cea mai importantă condiţie pusă de Piţi pentru o revenire în Ghencea.

Becali: "O să-i accept toate condiţiile lui Piţurcă"

De altfel, convins că banii vor intra în curând în cont, Gigi Becali a vorbit deschis despre campania de achiziţii din această vară. „Piţurcă mi-a spus că vrea dublaj pe toate posturile. Asta înseamnă că trebuie să aduc doi fundaşi centrali, doi laterali, un mijlocaş central, un mijlocaş stânga şi un vârf în stilul lui Kapetanos. Mă interesează Galamaz, Apostol şi Bilaşco, de la Unirea Urziceni, dar şi Cardoso, de la Pandurii, şi Pârvulescu, de la Gaz Metan Mediaş", a dezvăluit finanţatorul Stelei.

Dintre jucătorii aflaţi la final de contract, Piţurcă îi va păstra pe Jelev şi pe căpitanul Petre Marin, dar există şi posibilitatea ca fraţii Karamyan sau Golanski să semneze noi înţelegeri cu gruparea din Ghencea. Pe lângă nucleul jucătorilor consacraţi, Piţi are de gând să păstreze în lot şi câţiva tineri, precum Onicaş, Bâtfoi, Lazăr şi Matei.

„Lippi" şi Oli la Palat

Gigi Becali l-a primit, ieri, la reşedinţa din Aleea Alexandru pe antrenorul Mihai Stoichiţă. „El (n.r. - Stoichiţă) a venit să-şi ia banii şi atât. Nu şi-a luat însă banii, o să vină mai târziu după ei. I-am spus că nici eu nu ştiu dacă vom continua sau nu împreună, trebuie să mai aşteptăm câteva zile. Dacă rămâne Stoichiţă, normal că va colabora cu Panduru. Dacă vine Piţurcă, el îşi va face stafful lui. Sunt sigur că Piţi va schimba până şi bucătarul", a explicat Becali.

Pe lângă „Lippi", latifundiarul a avut şi un invitat surpriză la Palat. El a fost vizitat de antrenorul echipei Al Sadd, din Qatar, Cosmin Olăroiu. „A venit mai mult să mă vadă pe mine. Era însoţit şi de un prieten de-al lui, impresar. Am stat, am negociat, nu conteaza pentru ce, nu s-a realizat. Ei vorbeau de un jucător care în viziunea mea costă cinci, şase milioane de euro", a spus Becali. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite