Şumudică, făcut praf la revenirea în Turcia: Ce a povestit fostul său translator VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sumudica

Marius Şumudică (50 de ani) e urmărit şi de ghinion. Abia instalat la Yani Malatyaspor, locul 17 din 20 în Superliga turcă, românul s-a lovit deja de un prim scandal, de această dată fără să aibă nicio vină.

Marius Şumudică e genul de antrenor coleric care, din cauza comportamentului său, a provocat foarte multe conflicte, în ultimii ani, după cum „Adevărul“ le-a prezentat aici.

Doar că acum, ajuns de câteva zile în Turcia pentru a salva Yani Malatyaspor de la retrogradare, Şumi nici n-a avut timp să provoace vreun scandal. În schimb, a fost pus într-o situaţie incomodă din cauza lui Oguzhan Erdogmuş, translatorul cu care a lucrat, în perioada Gaziantep. Vorbim despre echipa de la care Şumudică a plecat cu mare scandal, la doar câteva zile după ce urcase pe primul loc! Probabil, din cauza acestei despărţiri tensionate, a venit acum interviul lui Erdogmuş din presa turcă.

Ce a spus fostul translator al lui Şumudică?

*El (n.r. - Marius Şumudică) spune constant în faţa presei: «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Înaintea unei conferinţe de presă, un colaborator mi-a spus: «Ai grijă, fiule. El plânge, dar e un plans fals, minte» . 

*Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. Ai fugit din ţara noastră când pandemia de COVID-19 a început, apoi ai revenit doar pentru că n-ai găsit un loc de muncă în altă parte. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club. Ai făcut scandal din nimic.

Şumudică, discurs memorabil despre COVID

Dincolo de acuzele fostului translator, merită amintit discursul pe care l-a avut Marius Şumudică, în martie 2020, la puţin timp după începutul pandemiei. 

Atunci, o filmare cu tehnicianul român şi mesajul său pentru poporul turc a devenit virală. Iată ce a transmis atunci Şumudică:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite