Valea Prahovei: mai mulţi turişti s-au accidentat pe pârtii, în prima zi a noului an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi turişti s-au accidentat la schi, în prima zi a anului FOTO Arhiva Adevărul
Mai mulţi turişti s-au accidentat la schi, în prima zi a anului FOTO Arhiva Adevărul

Peste 10.000 de turişti şi-au petrecut Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Unii dintre aceştia, printre care şi un minor, au avut nevoie de intervenţia echipajelor de la Ambulanţă, după ce s-au accidentat pe pârtii.

Serviciului de Ambulanţă Prahova a fost solicitat să intervină, în prima zi a anului, pentru a acorda asistenţă medicală persoanelor accidentate pe pârtii, potrivit declaraţiilor directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie.

Cele mai multe accidente s-au produs în staţiunea Buşteni. Pe pârtia Kalinderu, un tânăr de 20 de ani a suferit o fractură de claviculă, o femeie de 24 de ani a căzut şi are un traumatism de coloană, în timp ce un turist de 24 de ani şi-a luxat un picior. Tot la Buşteni, o tânără de 20 de ani a suferit un traumatism lombar, relatează Mediafax.

O femeie şi un copil s-au accidentat în timp ce se dădeau cu sania, pe pârtia Sorica din Azuga. Micuţul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar femeia s-a ales atât cu un traumatism cranio-cerebral, cât şi cu unul abdominal.

Alţi doi turişti, un bărbat şi o femeie, au apelat la serviciile Ambulanţei, după ce s-au rănit pe o pârtie din Sinaia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite