Confesiunile „celei mai urâte femei din lume“ VIDEO INCREDIBIL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lizzie Velazquez
Lizzie Velazquez

Lizzie Velazquez (23 de ani) este considerată cea mai urâtă femeie din lume din cauza unei boli de care mai suferă alte două persoane în toată lumea. Ea nu s-a lăsat copleşită de complexe şi a povestit cum face faţă semenilor ei.

„Aş vrea să mă duc la ei şi să mă prezint: Bună, sunt Lizzie...Poate ar trebui să încetezi să te mai holbezi şi să începi să înveţi". Acesta este motto-ul cu care o tânără cu un aspect nu foarte atractiv, Lizzie Velazquez, a reuşit să treacă peste răutăţile oamenilor, care nu ezită să o taxeze pentru boala de care suferă.

Numai piele şi os

Înfăţişarea ei nu este una tocmai plăcută deoarece s-a născut fără ţesut adipos. Asta înseamnă că nu are grăsime, dând dreptate zicalei „numai piele şi os".

Internauţii i-au pus numele de „cea mai urâtă femeie din lume", lucru care a deranjat-o la început, însă a reuşit să treacă peste greutăţile la care o supun oamenii care o înconjoară.

„Nu-mi este uşor, sunt şi eu om. Lucrurile acestea dor. Chiar dacă mă confrunt cu această problemă de mult timp, nu este deloc facil. La sfârşitul zilei constat că aceste replici sunt doar cuvinte. Există oameni care se ascund în spatele unui calculator şi jignesc, însă cuvintele lor nu reprezintă ceea ce sunt eu", a povestit tânăra despre cum reuşeşte să nu-i scadă stima de sine în condiţiile în care trăieşte.

Doar pentru că are acest sindrom, Lizzie nu se consideră inferioară oamenilor care o jignesc în mediul virtual. Mai mult, ea îi consideră laşi pentru că se ascund în spatele anonimatului.

Este bucuroasă că arată astfel

Trăim într-o lume în care frumuseţea dictează, însă Lizzie spune că este chiar bucuroasă că arată în acest fel.

„Eu cred că de acele persoane care arată foarte bine sunt «ataşate» multe stereotipii. Una dintre ele se referă la faptul că mulţi le consideră pe aceste persoane ca fiind proaste. Pentru faptul că nu arăţi bine, ai şansa ca oamenii să te cunoască aşa cum eşti", a mai declarat Lizzie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite