Ce spune preotul Francisc Doboş despre controversa „GEN vs. SEX” din noile cărţi de identitate electronice

Ce spune preotul Francisc Doboş despre controversa „GEN vs. SEX” din noile cărţi de identitate electronice

Preotul catolic Francisc Doboş ironizează controversa legată de gen vs. sex în cartea de identitate electronică

Preotul catolic Francisc Doboş ironizează controversa legată de gen vs. sex în cartea de identitate electronică. Postarea a strâns în câteva ore mii de like-uri.

Un aspect controversat, tot mai discutat săptămâna aceasta şi care a împărţit România în două tabere este înlocuirea rubricii „sex” cu „gen” pe noua carte de identitate.

„O ţineam sus şi tare că sunt Papesa Francisc. Oamenii râdeau de mine, evident. Dar eu am devenit supi şi strigam peste tot că sunt discriminată, gen. Mă înţelegi?! Când biologia m-a trezit să merg la baie am descoperit că eram doar Papa Francisc. Iar când m-am trezit din vis am văzut că eram doar popa Francisc. Doamne, tu mi-ai dat sexul iar eu căutam genul. Mulţam că mă trezeşti mereu la cine sunt cu adevărat :))) Capisci?!”, a scris preotul catolic pe Facebook, în contextul controversei gen vs. sex din cartea de identitate electronică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările