Articol publicitar

Borsec este apa minerală carbogazoasă nr. 1 în ceea ce priveşte calitatea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
borsec

Primul studiu QUDAL – QUality meDAL în România arată că cetăţenii români, atunci când este vorba de apă minerală carbogazoasă, consideră Borsec ca fiind de cea mai bună calitate

În ceea ce priveşte oferta de apă minerală carbogazoasă de pe piaţă în România, consumatorii evaluează Borsec categoric drept nr. 1 între apele minerale. Această victorie este rezultatul încrederii şi satisfacţiei consumatorilor pe care le-a construit Borsec pe piaţa românească.

Acesta este rezultatul primului studiu QUDAL – QUality meDAL în România, efectuat de organizaţia elveţiană ICERTIAS- International Certification Association GmbH. Organizaţia evaluează experienţa şi satisfacţia cetăţenilor în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor comercializate.

Consumatorii români au fost întrebaţi, în cadrul studiului  QUDAL –QUality meDAL, ce ar cumpăra şi ce ar folosi dacă banii nu ar fi o problemă şi dacă ar trebui să se concentreze exclusiv pe calitate atunci când se decid să cumpere pentru consum.

În categoria apelor minerale, majoritatea respondenţilor, consumatori români, au indicat Borsec, referindu-se numai la calitate.

Întregul studiu QUDAL în România a acoperit mai mult de o sută de categorii comerciale şi necomerciale (de ex. laptele de cea mai bună calitate, maşina de cea mai bună calitate, cântăreţul naţional de cea mai bună calitate, etc.).

În sondaj, când este vorba de apă minerală carbogazoasă, respondenţii au primit următoarea întrebare:

Specificaţi marca de apă minerală carbogazoasă care, din experienţele dumneavoastră personale şi după părerea dumneavoastră, oferă, indiscutabil, cel mai înalt nivel de calitate de pe piaţa românească:”

Majoritatea respondenţilor au răspuns la această întrebare:"Borsec".

borsec1

Întrebările din studiul QUDAL - QUality meDAL au fost de tip deschis, adică respondenţii nu au avut de ales între mai multe variante de răspuns. Au putut menţiona liber numele producătorilor şi furnizorilor de servicii care, în conformitate cu experienţa lor, oferă cea mai bună calitate în general.

Este important de menţionat că studiul QUDAL nu măsoară cotele de piaţă sau puterea unei mărci, ci exclusiv şi numai experienţa, satisfacţia privind calitatea serviciului şi oferta pe piaţă aşa cum este percepută de persoanele participante la studiu.

Datorită poziţiei câştigătoare, Borsec are dreptul de a purta statusul QUDAL – Nr. 1 în calitate şi medalia de aur QUDAL -TOP QUality meDAL cu maximum de cinci stele pentru calitate în categoria apă minerală carbogazoasă.


Studiul QUDAL - QUality meDAL – România 2014/2015 a fost efectuat de organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH pe teritoriul României în martie 2014, prin intermediul unui sondaj online şi al metodei CAWI - DEEPMA (Interviu Web Asistat de Calculator – Conştientizare Profundă).  1200 cetăţeni români cu vârsta de peste 15 ani, utilizatori de Internet, au participat la cercetare. Sondajul a acoperit întregul teritoriu al României.

Studiul QUDAL - QUality meDAL este efectuat în conformitate cu prevederile “Codului Internaţional pentru Cercetare Socială şi de Piaţă” adoptat de Camera de Comerţ  Internaţională (ICC) şi Asociaţia Mondială de experţi în cercetare (ESOMAR).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite