Al doilea deces înregistrat astăzi în rândul pacienţilor de la „Matei Balş”

Al doilea deces înregistrat astăzi în rândul pacienţilor de la „Matei Balş”

Numprul deceselor în urma incendiului de la Balş tot creşte

Ministerul Sănătăţii a transmis astăzi un al doilea comunicat confirmând un al doilea deces produs în 24 de ore în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş”. Pavilionul a ars vineri, 29 ianuarie, anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lista deceselor care au avut loc în urma incendiului de la Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti tot creşte. 
 
După un prim comunicat trimis în această dimineaţă prin care era anunţat decesul unui pacient de 81 de ani, transferat în urma incendiului la Spitalul ”Victor Babeş”, ministerul a informat că un al doilea deces a avut loc. 
 
Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta multiple afecţiuni asociate. 
 
În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului, se arată în comunicat.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările