VIDEO „Mai bine cu UE“. Campania inedită a unui tânăr de a convinge românii să iasă la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Anghel, un tânăr bucureştean, a lansat de curând o campanie de a-i convinge pe români să iasă la votul pentru alegerile europarlamentare lipind afişe în locurile din ţară transformate sau construite din fonduri europene, precum şi zone care ar putea arăta „mai bine” cu ajutorul banilor europeni.

În paralel, pe site-ul maibine.info, tânărul prezintă concret locuri din România care s-au dezvoltat prin intermediul fondurilor europene.

Ieri, acesta a lansat un videoclip al campaniei în care apar mai multe locuri transformate în urma proiectelor europene precum şi opinii ale oamenilor cu  privire la ce şi-ar dori să vadă schimbat prin intermediul fondurilor europene.


„Votează pe 26 mai şi susţine proiectele care schimbă ţara în mai bine”, transmite tânărul pe site-ul său.

VIDEO Youtube / Bogdan Anghel

Cine este Bogdan Anghel

Bucureşteanul în vârstă de 33 de ani a mai avut campanii de conştientizare. În 2016, acesta promova muzica clasică pe străzile cu nume de compozitori din cartierul Floreasca amplasând afişe care puteau fi scanate cu telefoanele inteligente. Prin intermediul unui cod QR, bucureştenii puteau asculta opera compozitorului pe a cărui stradă se află.

Totodată, Bogdan Anghel şi-a deschis atunci şi un cont de Instagram prin care promovează Constituţia României, postând des articole din legea fundamendală.

„Eu am încercat să umanizez, dacă vreţi, Constituţia României, făcând contul ăsta, unde totul este, inclusiv descrierea, textul de descriere al contului este scris la persoana I, ca şi cum Constituţia ar fi o persoană care îţi dă follow, îţi dă like-uri, se împrieteneşte cu tine... Mi-au spus foarte mulţi oameni că în momentul în care au văzut că Constituţia România le-a dat follow s-au panicat puţin, pentru că nu ştiau exact ce se întâmplă, despre ce e vorba, dar în momentul în care au intrat pe cont au văzut că e ok, e ceva informativ şi ceva ok”, sublinia  Bogdan Anghel pentru Digi24.

Acesta din urmă a mai explicat că, în urma unei experienţe de peste 10 ani în publicitate, că un mesaj ajunge la oameni dacă este simplu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite