USR-PLUS susţine că persoana care candidează din partea Alianţei la Primăria Ovidiu a fost sechestrată în timpul campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS susţin, într-un comunicat de presă, că oamenii PNL din teritoriu încearcă să îi intimideze candidaţii USR-PLUS, după modelul patentat de PSD. „Cel mai recent incident s-a consumat în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, unde un apropiat al primarului în funcţie a încercat să-i sechestreze pe candidaţii Alianţei”, precizează sursa citată. USR-PLUS a depus o plângere penală în acest sens.

Reprezentanţii Alianţei spun că în cursul zilei de miercuri, în timp ce se aflau la groapa de gunoi a oraşului Ovidiu, pentru a vedea cum sunt prestate serviciile pentru care locuitorii plătesc tot mai mulţi bani, candidata USR-PLUS la Primăria Ovidiu Doina Cojocaru şi vicepreşedintele USR Ovidiu Daniel Balaeş au fost împiedicaţi să mai plece de un cunoscut personaj pe plan local, apropiat al primarului în funcţie, George Scupra, potrivit unui comunicat al USR-PLUS remis joi News.ro.

„Am fost intimidaţi în cel mai interlop stil posibil de către Nelu Funda, unul dintre apropiaţii primarului în funcţie George Scupra, primar care, de mai bine de o lună şi jumătate, refuză să facă public contractul de salubritate pentru care oamenii plătesc. Vizibil deranjat de prezenţa noastră acolo, acest domn Nelu Funda, cunoscut în oraş ca fiind şeful gropii de gunoi, a închis porţile şi le-a blocat, îngrădindu-ne posibilitatea de a părăsi zona. Am depus aseară o plângere penală pentru două infracţiuni. Jalnice metode de a face campanie electorală şi jalnice metode de a conduce un oraş”, a declarat declară Doina Cojocaru, conform sursei citate.

Sursa menţionată mai precizează că actualul primar George Scupra, candidat din partea PNL pentru un al treilea mandat, este fost membru PSD, „partid de la care a împrumutat atât atitudinea de jupân al oraşului, cât şi tehnicile murdare de campanie”.

Alianţa mai acuză că de la începutul acestei campanii electorale şi chiar dinaintea debutului oficial, reprezentanţii şi candidaţii vechilor partide politice s-au întrecut în acţiuni împotriva candidaţilor USR-PLUS.

„Fie că a fost vorba de demolarea cu excavatorul a panourilor Alianţei şi de sabotarea conferinţelor de presă ale candidaţilor USR PLUS, fie de clipuri fake distribuite în spaţiul virtual. În loc de soluţii concrete şi de dezbateri de idei şi proiecte în beneficiul românilor, vechile partide politice apelează la tentative de intimidare şi la diversiuni menite să distragă atenţia oamenilor de la problemele reale de care se izbesc, zi de zi, în oraşele lor. Nu vor reuşi! Nu ne este frică, mergem mai departe şi vom continua să ne prezentăm candidaţii şi soluţiile pentru Bucureşti şi pentru întreaga ţară. Schimbăm România, stradă cu stradă, oraş cu oraş”, mai transmite comunicatul de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite