USR PLUS bagă în aceeaşi oala PSD, PNL şi UDMR: Ipocrizie neruşinată! Când e vorba de măsuri concrete fac pasul înapoi

USR PLUS bagă în
aceeaşi oala PSD, PNL şi UDMR: Ipocrizie neruşinată! Când e vorba de măsuri
concrete fac pasul înapoi

Sigla USRPLUS FOTO Sigla USRPLUS / Facebook

USR PLUS critică colegii de coaliţie şi îi bagă în aceeaşi oală cu PSD, spunând că în faţa camerelor pledează pentru echitate, însă „fac pasul înapoi” în cazul măsurilor concrete. USR PLUS a explicat că proiectul alianţei pentru eliminarea pensiilor speciale pentru aleşii locali a primit aviz negativ, după ce deputaţii PSD, PNL şi UDMR din Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor s-au abţinut de la vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ipocrizie neruşinată! În faţa camerelor de filmat, parlamentarii PSD, PNL, UDMR spun că vor echitate pentru pensionari, dar când e vorba de măsuri concrete pentru eliminarea pensiilor speciale, fac pasul înapoi. Aşa s-a întâmplat şi astăzi când, în Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor, proiectul USR PLUS de desfiinţare a pensiilor speciale pentru aleşii locali a primit aviz negativ. Au fost doar 6 voturi „pentru”, din care 4 de la USR PLUS, şi 18 abţineri de la PSD, PNL şi UDMR. Noi nu renunţăm, însă, până când nu terminăm cu acest sistem ruşinos care împarte românii în speciali şi ne-speciali”, a transmis alianţa USR PLUS pe Facebook.

Discuţiile despre reforma pensiilor şi o nouă lege care să corespundă promisiunilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă indică finalul anului 2022 pentru anunţarea noii legi şi adoptarea acesteia. Deşi liderii Guvernului s-au întrecut în declaraţii despre reforma pensiilor pe bază de contributivitate, problematica eliminării pensiilor speciale a fost lăsată într-un con de umbră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările