USL pregăteşte un miting în Bucureşti şi cere demisia guvernului Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PNL a fost mandatată să discute în USL organizarea unui "amplu miting" în Bucureşti în zilele următoare, a anunţat, luni, la finalul şedinţei BPC, liderul liberal Crin Antonescu.

UPDATE 14.45 Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că USL trebuie să evite posibilitatea ca actuala putere să acuze opoziţia pentru transformarea manifestaţiilor în acţiuni violente.

Ponta a precizat că declaraţia lui Crin Antonescu privind organizarea unui miting a fost făcută în urma unor discuţii la nivelul conducerii USL.

Pe de altă parte, Ponta a menţionat că liderii opoziţiei nu au stabilit o dată precisă pentru eventuale manifestaţii.

"Solicităm demisia guvernului Emil Boc, incapabil şi absent în aceste zile", a afirmat, astăzi, preşedintele liberal Crin Antonescu. Biroul Politic Central al PNL a decis organizarea unui miting paşnic, a cărui realizare va fi discutată de liberali împreună cu PSD.
Crin Antonescu a precizat că liberalii doresc un miting paşnic şi i-a acuzat pe sprijintorii Puterii că amestecă în mod intenţionat protestatarii paşnici cu cei violenţi. Cele două grupuri au fost separate şi liberalii se alătură celor care vor protesta paşnic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite