Tăriceanu s-a răstit la jurnaliştii care l-au întrebat de ce nu l-a aşteptat pe Iohannis în picioare: „Cunosc bine regulile de protocol mai bine decât dumneavoastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a răspuns cu ţâfnă, miercuri, la Cotroceni, când un ziarist l-a întrebat de ce nu l-a aşteptat în picioare pe preşedintele Klaus Iohannis, conform protocolului.

„Nu am de ce să stau în picioare până soseşte preşedintele, cunosc bine regulile de protocol, mai bine decât dvs. M-am ridicat când a intrat preşedintele”, a spus, iritat, Tăriceanu.

Imaginile transmite de Cotroceni au arătat cum Călin Popescu Tăriceanu s-a aşezat pe scaun până la sosirea preşedintelui Klaus Iohannis, în timp ce ceilalţi membri ai delegaţiei ALDE l-au aşteptat pe preşedinte în picioare.

„I-am spus preşedintelui că noi nu ne-am opus referendumului, ci suprapunerii lui cu alegerile europarlamentare nu toate soluţiile la întrebările de la referendum necesită o legiferare de rang constituţional, pot fi modificate şi prin legi. Dacă unele vor necesita modificare de rang constituţional, ele vor trebui făcute în parlament, apoi referendum. Referendumul pentru revizuirea Constituţiei să nu se mai suprapună peste alte alegeri. Nu vom mai tolera această şmecherie“, a spus Tăriceanu, după consultări. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite