Rareş Bogdan îl critică dur pe Dragnea: Halucinaţii colective, abuz de droguri, ticăloşie sau impotenţă? România din mintea liderului PSD e Venezuela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Marian Iliescu
Rares Bogdan FOTO Marian Iliescu

Jurnalistul Rareş Bogdan a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care îl critică în termeni duri pe Liviu Dragnea, despre care spune că este „un ins cu sânge rece, fără scrupule, care nu ezită să aprindă chibrite langă pompă de benzină“.

Iată textul integral, semnat de realizatorul Jocuri de putere:

"Au nevoie de cămăşi de forţă sau pur şi simplu îşi inchipuie că toţi românii sunt idioţi? Voi ce credeţi? Drama Romaniei, de la “agenturilili” lui Ceausescu la “statul paralel” al lui Dragnea.

PSDragnea trece de la “vinovatul Soros” la noul vinovat pentru incompetenţa şi prostia sa: “Statul Paralel”. Cum care Stat Paralel? Cel care “blocheaza evolutia”. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi cu siguranţă de râs......Şi totul la Herculane, statiunea privatizată fraudulos în beneficiul unui afacerist roşu, Iosif Armaş, de către Năstase şi Tata Socru - Ilie Sârbu! Staţiune ajunsă o ruină ce trăieste cu amintirea blazonului Imperiului Roman şi al tratamentelor termale de pe vremea habsburgilor şi al centrelor de tratament de dinainte de ‘90.

Halucinaţii colective, abuz de droguri, ticăloşie sau impotenţă? Alegeţi una dintre astea! ...Haideţi să spunem că Dragnea are rolul principal în filmul său şi vrea libertate cu orice preţ, fie el şi sacrificarea ţării. Dar cei din jur? În loc să se lumineze şi să nu rişte viitorul partidului pentru următorii 20 de ani, PSD a strâns rândurile în jurul liderului penal fără să se gândească la consecinţe şi îşi asumă un mesaj pe care îl cred doar nerozii, ticăloşii şi unii cu educaţie precară.

Ce spune Dragnea? Că va termina „abuzurile statului paralel” şi va apăra democraţia. Că din cauza „statului paralel” nu poate face reforme, nu poate asigura progresul ţării. Că „statul paralel” împiedică reformarea României, că „statul paralel blochează evoluţia”. „Nu ne lasă să guvernăm”!!! Jură-te!

Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. România din mintea şefului PSD e un fel de Venezuela, iar în tufişurile de pe Kiseleff pândesc lunetişti şi tancuri mai mici. Mai mici, adică aşa ca mitingurile pe care le pregătesc bolşevicii lui Dragnea, care au realizat că nu pot scoate un milion de oameni în stradă, deoarece românii 1: nu sunt tâmpiţi şi 2: nu sunt cumpăraţi prin contracte/publicitate/şantaj.

Cum să iasă românii în stradă să apere jaful Tel Drum? 500 de milioane de euro din contracte cu statul, date prin fraudă, sunt un motiv de luptat pentru Dragnea, un om foarte bogat, ca orice bugetar care-şi întinde banii de la o leafă la alta?

Dar restul partidului?? Restul PSD! Mai exista unul pe care cei din jur nu îl atingeau cu nimic, căci îşi periclitau poziţiile şi averile: Nicolae Ceauşescu! Ce-i cu plaga asta enormă care sufocă un partid cu atât de mulţi oameni inteligenţi?

Şi nu e totul! „Filmaţi cât puteţi din Herculane, să vadă mulţi români cum a ajuns staţiunea asta, din păcate” – a spus Dragnea fără să i se clintească un muşchi. Asta e chiar demenţa maximă! Căutaţi pe google „Herculane privatizare devalizare Năstase” şi vedeţi ce vă iese: cel mai mare jaf din turismul balnear! Ăsta ne ia de tâmpiţi. Dar dacă eu mă informez, că asta îmi este meseria, românii au alte ocupaţii. Printre ele, aceea de a suporta guvernarea PSD, care le pregăteşte nu creşterea salariilor cu 25%, aşa cum au promis ca să le câştige votul, ci scăderea lor!!!

Foarte interesată schema de imagine: PSD preia mesajul adversarului şi îl foloseşte schimbând subiectul. Adicătelea PSDragnea reprezintă democraţia, statul de drept, drepturile omului şi progresul, iar „statul paralel”, fără nume şi adresă, este cel care trebui răspus deoarece periclitează ţara. V-aţi prins? Exact acelaşi mesaj, dar invers. Duşmanul fără persoană întreţine hipnoza (cel puţin aşa speră), dar domnul Dragnea a strecurat elementul „Iohannis” într-un mod pervers, după cum i-au spus consultanţii:

„Probabil că în conducerea statului nu pot fi decât cei care iau case prin fals”. Ce legătură are casa preşedintelui, care este dobânditor de bună credinţă? Dacă întreţineţi minciuna asta cu „Iohannis - falsificatorul” ce urmează, domnule Dragnea? Povestea cu vânzarea de copii? Cu religia? Cu faptul că nu are copii şi nu e român?

Vă reamintesc că această retorică s-a dovedit păguboasă.. Faceţi aceeaşi greşeală: subestimaţi inteligenţa oamenilor. PSD a căzut examenul, dar avea o ocazie maximă să-l treacă. S-a temut că fără Dragnea se va nărui. O greşeală care va costa scump.

Nu ştiu dacă domnul Dragnea are toate ţiglele pe casă. Afirmaţiile sale induc suspiciunea rezonabilă că s-ar putea să nu! Dacă vreun marţian beat s-ar prăbuşi în România şi l-ar auzi vorbind ar putea crede că PSD este condus de Duhul Sfânt... În realitate, la butoanele politice ale ţării se află un ins cu sânge rece, fără scrupule, care nu ezită să aprindă chibrite lângă pompa de benzină. România este în pericol. Tare îmi este că încă nu o ştie şi că o va descoperi cu consecinţe tragice".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite