Primarul PSD al Brăilei, critici pentru liderii partidului, chiar în prezenţa lor: “Mai terminaţi cu Legile Justiţiei!”

Primarul PSD al Brăilei, critici pentru liderii partidului, chiar în prezenţa lor: “Mai terminaţi cu Legile Justiţiei!”

Liviu Dragnea

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, i-a criticat duminică pe liderii PSD chiar în prezenţa acestora, cerându-le să înceteze atacurile la justiţie, scrie DeBraila.ro. Dragomir este unu dintre apropiaţii fostului premier Mihai Tudose, care a trecut de la PSD la Pro România după un conflict cu Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul a lansat criticile chiar în timpul Conferinţei Extraordinare a PSD Brăila, care a ales noua conducere a filialei judeţene. În sală se aflau secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, şi miniştrii Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorina Pintea şi Gabriel Leş.

Primarul oraşului a fost aplaudat de social-democratii aflati in sala unde se desfasoara evenimentul, potrivit DeBraila.ro.

“Sunt trist pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca o parte din colegii nostri isi aleg un alt drum in viata. Sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminati cu Legile justitiei odata! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati (n.r. Legile justitiei), dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a spus primarul Dragomir.

În jur de 50 de persoane protestează în faţa sediului unde se desfăşoară Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Brăila. Organizaţia Brăila a fost condusă de fostul premier PSD Mihai Tudose, care, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea, a trecut la ProRomânia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: