Premierul Florin Cîţu, de Ziua Forţelor Terestre: „Oameni pe care îi admir şi cărora se cuvine să le mulţumim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu marchează Ziua Forţelor Terestre în România mulţumind oamenilor din această structură, despre care a transmis că şi-au îndeplinit misiunile cu „seriozitate, dăruire şi curaj”, după exemplul „patronului lor spiritual, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

Premierul le-a mulţumit miltarilor şi întreg personalului civil din cadrul Forţelor Terestre pentru profesionalismul şi responsabilitatea de care dau dovadă.

„Astăzi marcăm Ziua Forţelor Terestre din România, zi dedicată militarilor şi întreg personalului civil al celui mai numeros corp al Armatei Române. Sunt oameni pe care îi admir şi cărora se cuvine să le mulţumim pentru înaltul profesionalism şi responsabilitatea de care dau dovadă în tot ceea ce fac pentru a asigura capacitatea defensivă a ţării şi pentru a ne reprezenta cu cinste în misiunile pe care le desfăşoară cu partenerii internaţionali strategici ai României.

Mai mult, sunt mereu alături de oameni în perioade dificile, aşa cum au dovedit în diferite acţiuni desfăşurate şi în sprijinul românilor afectaţi de pandemie. Indiferent de specificul misiunilor lor, oamenii din structurile Forţelor Terestre şi-au îndeplinit cu seriozitate, dăruire şi curaj, după exemplul patronului lor spiritual Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă din tradiţia creştină, pe care îl sărbătorim tot astăzi", a transmis Cîţu, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite