Orban, după moartea lui Ionescu Quintus: „Viaţa lui, un model pentru orice român, pentru orice liberal“. Lucrările Consiliului Naţional al PNL, amânate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Ionescu Quintus, un liberal care a stat alături de partid peste 80 de ani. FOTO Mediafax
Mircea Ionescu Quintus, un liberal care a stat alături de partid peste 80 de ani. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, la Braşov, unde liberalii s-au întâlnit pentru şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că propune amânarea acesteia cu două săptămâni, după moartea Mircea Ionescu Quintus. Orban a subliniat că viaţa preşedintelui de onoare al PNL e un model „pentru orice român, pentru orice liberal“.

Liberalii s-au întâlnit, vineri, la Braşov, unde urma să aibă loc şedinţa Consiliului Naţional al Partidului. Lucrările au fost deschise de preşedintele PNL, Ludovic Orban, cu un moment de reculegere pentru Mircea Ionescu Quintus, preşedinte de onoare al partidului. „Vă propun să nu ţinem acest Consiliu Naţional. O să vă propun amânarea pentru aestui CN pentru peste două săptămâni“, a declarat Orban la începutul reuniunii. 

Liderul PNL a spus că l-a sunat pe Mircea Ionescu Quintus pentru a-l invita la Consiliul Naţional de la Braşov, însă acesta i-a transmis că nu poate participa pentru că este bolnav. „În urmă cu trei zile l-am sunat pe domnul preşedinte pentru a-l invita la reuniunea CN. Mi-a zis că nu poate să vină la CN, dar să aştept să se pună pe picioare pentru că va fi în continuare alături de PNL“ a completat Orban. 

„Viaţa domnului preşedinte e un model pentru orice român, pentru orice liberal“, a mai spus Ludovic Orban despre fostul preşedinte al PNL din perioada 1993-2001. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite