Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei, anunţă un membru PSD Dolj

Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei, anunţă un membru PSD Dolj

Lia Olguta Vasilescu Inquam Photos / Bogdan Danescu

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu urmează să candideze la un nou mandat de primar al Craiovei, a transmis un reprezentant al PSD Dolj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucian Dindirică, secretar în cadrul organizaţiei PSD Dolj şi director al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, a anunţat că Lia Olguţa Vasilescu va candidat pentru un nou mandat de primar al Craiovei.
 
„Anunţul a fost făcut la şedinţa Organizaţiei Locale 1 a PSD #Craiova. Să fie cu succes! (Ca de fiecare dată)”, a adăugat acesta din urmă.
 
Totuşi, Olguţa Vasilescu a refuzat să vorbească despre acest subiect. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus ea, condactată de Mediafax.

Totodată., reprezentanţii BPJ al PSD Dolj spun că acest anunţ nu aparţine partidului, ci doar membrului de partid care l-a postat.
 
Lia Olguţa Vasilescu a mai deţinut două mandate de primar al Craiovei, unul câştigat în 2012, iar al doilea în 2016, ambele din partea PSD. La începutul anului 2017, aceasta îşi dădea demisia din funcţia de primar după ce era numită în funcţia de ministru al Muncii în guvernarea Grindeanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: