Nicolae Ciucă, discuţii cu Maia Sandu despre situaţia de securitate regională şi demersul Rep. Moldova de a deveni stat UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă şi Maia Sandu FOTO Twitter Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă şi Maia Sandu FOTO Twitter Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova, în care au discutat despre situaţia de securitate regională, dar şi despre demersul Chişinăului de aa obţine stautul de ţară candidată la UE.

„Discuţie cu Maia Sandu despre situaţia de securitate din regiune şi sprijinul României pentru Republica Moldova în încercarea de a obţine statutul de stat candidat la UE. Am discutat despre întâlnirile Maiei Sandu cu alţi lideri UE şi despre susţinerea de care se bucură Republica Moldova în comunitatea europeană”, se arată în mesajul de pe Twitter al lui Nicolae Ciucă. 

Premierul Român a mai avut întâlniri, cu prilejul Summitului PPE din Olanda, cu Donald Tusk, liderul PPE, dar şi cu Roberta Metsola, şefa Parlamentului European. 

O altă întrevedere a lui Nicolae Ciucă a fost cu şeful popularilor din Spania, Alberto Feijoo Nunez.„Am discutat cu Alberto Nunez Feijoo, preşedintele Partidului Popular, despre măsurile pe care Guvernul român le ia pentru a contracara provocările economice actuale şi am cerut să întărească prezenţa companiilor spaniole în România", a precizat şeful Guvernului. 

Premierul României este la primul summit important al Partidului Popular European, dat fiind că a preluat şefia PNL în urmă cu o lună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite