Mesajul prezentat de Victor Ponta în Parlament i-a deranjat pe liberali.Vezi ce a răspuns Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele PSD Victor Ponta
Liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele PSD Victor Ponta

Mesajul prezentat de Victor Ponta în Parlament a fost diferit de ceea ce acesta convenise cu liderul liberal Crin Antonescu, în cursul dimineţii, afirmă surse liberale.

UPDATE 16.40  Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au întâlnit la sediul GRIVCO la solicitarea lui Dan Voiculescu.

UPDATE 16.35 Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că liberalii nu se potrivesc "stilistic" cu "suflul nou" al discursului liderului PSD Victor Ponta.Citiţi mai mult aici

Crin Antonescu a fost întrebat, în conferinţa de presă organizată după o reuniune a liderilor PNL, dacă liberalii au fost deranjaţi de discursul lui Victor Ponta în Parlament.

Cei doi lideri ai Opoziţiei conveniseră că Ponta se va prezenta în plen, va anunţa că USL nu sprijină Guvernul şi cere alegeri anticipate . Mesajul lui Ponta a fost diferit, el vorbind în premieră de o posibilă colaborare a Opoziţiei cu Guvernul Ungureanu. Liberalii se vor strânge în şedinţă pentru a analiza situaţia.

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a declarat ca "am fost si noi mirati de acest discurs al lui Victor Ponta. Nu l-am stabilit impreuna in USL", facând referire la discursul extrem de echilibrat si neutru sustinut de presedintele PSD in Parlament cu ocazia votului de investitura pentru cabinetul Ungureanu.

Mihai Voicu a mai spus ca a fost deranjat "de niste idei din acest discurs, ideile de la politicile Guvernului pana la componenta si sustinerea Guvernului. O sa avem o discutie in USL pe aceasta tema. ".

Victor Ponta a declarat joi, dupa discursul criticat de liberali, ca "nu am discutat in USL discursul meu, eu imi fac singur discursul. Daca colegii de la PNL s-au suparat, vom discuta acest aspect. Nu inteleg de ce i-a deranjat atat de tare, am vorbit in numele meu si daca vor si al PSD".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite