Ludovic Orban, după ce echipa Cîţu a anunţat şedinţă a conducerii PNL pentru validarea lui Vîlceanu: Eu nu am convocat BPN-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru „Adevărul” că nu a convocat Biroul Politic Naţional, precizare făcută după ce reprezentanţii echipei Cîţu au anunţat că mâine va fi o şedinţă a conducerii liberale pentru validarea numirii lui Dan Vîlceanu la Finanţe.

„Nu! Nu am convocat nimic. Am primit şi eu un sms de convocare a BPN în urmă cu un sfert de oră” a precizat Ludovic Orban pentru „Adevărul”. 

Şeful PNL a precizat că ar fi vrut să aibă o discuţie în prealabil, până la un eventual vot dat într-un for statutar pentru Vîlceanu. „Să vedem şi documentul de convocare. Nu poţi doar să trimiţi un sms”, a mai punctat Orban. 

„Vom pune în prim-plan guvernarea! Performanţele obţinute arată rezultate de necontestat. Creşterea economică de 13%, anunţată de INS, dovedeşte că România este pe calea cea bună! Iar Florin Cîţu este singurul lider capabil să guverneze România, cel puţin până în 2024. În acest sens, nominalizarea noului ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, propus de premier, este un pas extrem de important şi vom susţine această candidatură, mâine, în cadrul şedinţei BPN. Facem apel la responsabilitate! Şi ne delimităm de toate discursurile sau acţiunile care pot slăbi atât guvernarea, cât şi viitorul PNL!”, arăta un comunicat de presă al echipei Cîţu, în care 67 de liberali îi cereau lui Ludovic Orban să nu-l mai atace public pe premier.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite