Liviu Dragnea: Kovesi l-a sunat în 2016 pe Coldea să-i spună că o să mă bage la puşcărie. Era foarte nervoasă. Coldea era cu Dîncu, se uitau la Antena 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea.a început seria de amintiri din perioada de libertate FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea.a început seria de amintiri din perioada de libertate FOTO Inquam Photos

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu pentru Realitatea Plus, că Laura Codruţa Kovesi l-a sunat pe Florian Coldea, în 2016, să-i transmită că vrea să-l bage la puşcărie

Liviu Dragnea, în prezent aflat în închisoare pentru a ispăşi o condamnare de trei ani şi jumătate, a declarat că la începutul anului 2016 fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, l-a sunat pe Florian Coldea să-i spună că vrea să-l bage pe fostul lider al PSD la puşcărie. 

„Eu vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. Primele explicaţii despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dîncu. Le ştia din discuţiile pe care le avea cu cei de la SRI, Maior şi Coldea. Ceea ce mi-a spus s-a adeverit. Nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau o reprezentare în realitate. Va dau un exemplu, în legatura cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic. Într-o seară am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3, chiar în seara în care ANAF s-a dus să îi scoată din sediu. Dîncu şi Coldea erau împreună, se uitau împreună la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă, ca o sa ma bage in puscarie, cum imi permit eu sa apăr Antena 3, care este un post impotriva dumneaei”, a declarat Liviu Dragnea în interviu. 

 De asemenea, fostul lider al PSD susţine că Dîncu i-a luat apărarea în cazul Dosarului Referendumul. 

 „Cu dosarul referendumul Vasile Dincu era foarte revoltat, ii certa pe cei de la SRI ca e un dosar politic si trebuie sa inceteze practicile acestea. Orice ar fi, eu nu mă dezic de el, pentru ca multi ani am avut extrem de multe discutii”, a completat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite