Liderul PSD a aflat motivul pentru care Klaus Iohannis refuză să intervină în actuala criză din coaliţia de guvernare

Liderul PSD a aflat motivul pentru care Klaus Iohannis refuză să intervină în actuala criză din coaliţia de guvernare

Foto Inquam Photos

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, este ferm convins că preşedintele Klaus Iohannis nu vrea să intervină în actuala criză din coaliţia de guvernare pentru că „îi este ruşine”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu cred că domnul Iohannis, în acest moment, cu toţii vedem cum prin tăcere se implică în viaţa politică, după ce ne-a impus această coaliţie, cred că nu iese de ruşine. Cred că preşedintelui României în momentul acesta îi e ruşine şi să spună că a făcut o mare greşeală, dar când se uită la ei, sunt convins că îi e ruşine”, a afirmat Ciolacu.
 
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că în coaliţia de guvernare există "o criză de imaturitate politică".
 
"Avem o criză de imaturitate politică (în cadrul coaliţiei de guvernare - n.r.), e evident, de lipsă a oamenilor de stat şi văd şi în seara aceasta, toate discuţiile sunt în jurul acestei coaliţii. Noi vorbim aici de Guvernul României, nu de o coaliţie, indiferent cum este ea, coaliţia dezastrului, a morţii, dezastrului, perdanţilor. Asta înseamnă când artizanul acestei coaliţii, care este domnul Iohannis, a încălcat spiritul Constituţiei şi a adunat oameni care nu au nicio legătură unii cu alţii. Cred că singurele legături sunt şmecheriile şi ocuparea acestor posturi, pentru că ei se bat acum pe interese şi pe ce au de împărţit", a spus Ciolacu.
 
Preşedintele PSD a menţionat că liderii coaliţiei de guvernare s-au înţeles în seara asta, dar continuă jocul să îşi „hrănească internul partidului”, scrie Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările