Lider ALDE: Primarii care se plâng de scăderea bugetelor să renunţe la chiolhane şi focuri de artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarii care se plâng de diminuarea bugetelor locale să revină la salarii de bun simţ şi să aibă grijă de banul public renunţând la „chiolhane şi focuri de artificii“.

„Sunt convins că atunci când va fi o reuşită cei din PNL se gândesc că va fi o lovitură pentru ei dacă aceste măsuri vor aduce mai multe venituri la bugetul de stat şi de aceea le atacă. Comportamentul liberalilor este un comportament comunist, un comportament slugarnic. Majoritatea liderilor acestui partid nu au avut niciodată o afacere, nu au avut niciun angajat şi nu au plătit niciodată niciun leu unui angajat” a declarat Ioan Lazăr, citat de News.ro. 

Liderul ALDE a criticat şi atitudinea primarilor care se plâng că va scădea bugetul local prin noile măsuri fiscale spunând că aceştia ar trebui să revină la „salarii normale şi de bun simţ“. Ioan Lazăr a adăugat că banii publici trebuie drămuiţi foarte bine, iar primarii ar trebui să se gândească la surse alternative pentru a completa bugetele locale cum ar fi fondurile europene.

„Banii, atâţia câţi sunt la bugetul local, trebuie drămuiţi cât se poate de bine şi să nu mai fie risipiţi pe chiolhane, pe focuri de artificii. Ban cu ban se adună. Edilii trebuia să gândească, să găsească alte surse de finaţare şi să demonstreze că sunt buni gospodari”, a mai spus liderul ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite