Kelemen: Mă voi întâlni săptămâna aceasta cu preşedintele PCM, dar nu discutăm despre candidaturi. Listele UDMR sunt închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că, în cursul acestei săptămâni, se va întâlni cu liderul PCM, Biro Zsolt, dar nu pentru a discuta despre candidaturile la alegeri.

„Listele cu candidaţii UDMR sunt închise, deciziile sunt luate. Nu negociem despre acest subiect, dar există viaţă şi după 9 decembrie. Oamenii (n.r. - PCM) au primari, au consilieri locali, avem probleme şi lucuri concrete despre care putem discuta“, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a mai spus că viaţa nu se va termina după 9 decembrie nici pentru UDMR, nici pentru PCM.

„A fost o invitaţie la un dialog, ne vom întâlni, şi sunt convins că şi după 9 decembrie există o viaţă şi la asta trebuie să ne gândim cu toţii. Nu se termină viaţa după 9 decembrie nici pentru noi, nici pentru PCM“, a precizat Kelemen.

Negocierile dintre Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM) privind o eventuală alianţă la alegerilor parlamentare din 9 decembrie au fost, în principiu, amânate, deoarece liderii PCM doreau să discute şi cu reprezentanţii UDMR.

Citeşte mai multe aici: De ce au eşuat negocierile dintre PPMT şi PCM

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite