Ludovic Orban s-a supărat pe foştii colegi după ce un câine de la sediul PNL a fost dus la adăpost: Cu Toby ce-aţi avut?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Membri ai Partidului Naţional Liberal ar fi dus la adăpost un câine ce locuia în curtea sediului central al PNL, de pe strada Modrogan din Capitală, afirmă fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban. Potrivit fostului lider liberal, animalul fusese dus la sediu chiar de el, în urmă cu cinci ani.

„Pe mine m-aţi..., dar cu Toby ce-aţi avut? În 2017 o amică m-a rugat să găsesc o soluţie pentru căţelul ei, pentru că nu mai avea posibilitatea să aibă grijă de el. Acasă nu mai puteam să îl iau, pentru că aveam deja 3. Am întrebat mai mulţi colegi dacă nu pot să îl adopte şi, până la urmă, am decis să îi oferim «casă» lui Toby la sediul PNL, care are şi o curte foarte spaţioasă. Nimeni nu a avut nicio obiecţie”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului şef PNL, câinele a fost îngrijit de unii liberali.

„Toby a devenit un obişnuit al casei. Primea mâncare şi atenţie de la mulţi liberali iubitori de animale. 5 ani de zile a fost tratat cu omenie. Nu a deranjat pe nimeni şi nimeni nu a avut nicio treabă cu el. Asta până de curând”, adaugă fostul premier.

Ludovic Orban spune că nu mai vrea să audă de foştii colegi deoarece au dus câinele „fără niciun motiv” la un adăpost.

„Astăzi am aflat cu stupoare că epigonii instalaţi la ordin la butoanele partidului nu au mai avut loc de el şi l-au alungat, ducându-l la un adăpost de căţei. Cât de rău să fii, cât de insensibil ca să alungi fără niciun motiv un căţel nevinovat din locul în care s-a obişnuit să trăiască? Cum să îl duci la un adăpst de câini după ce a trăit 5 ani printre oameni? Nu au fost în stare să găsească niciun iubitor de animale care să îl adopte? Asta a pus capac. Nici nu mai vreau să aud de ei”, a conchis Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite