Florin Cîţu anunţă că Gheorghe Falcă a trecut în tabăra lui

Florin Cîţu anunţă că Gheorghe Falcă a trecut în tabăra lui

Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul a declarat, joi seară, la TVR 1 că a are susţinerea a 36 de filiale PNL, afirmând că a a reuşit să-l convingă pe Gheoghe Falcă, preşedintele PNL Arad să treacă în tabăra sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am astăzi 35 de filiale, 36, vă spun că una a venit în seara aceasta”, a afirmat el şi a completat că l-a convins pe Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad să treacă în tabăra cîştigătoare. 

„Sunt un om care construieşte, am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine”, a mai spus premierul. 

Înainte de anunţarea candidaturii lui Florin Cîţu pentru peşedinţia partidului, Ludovic Obran anunţa că are votul a 36 de filiale judeţene. 

36 de organizaţii au votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii mele. Nu am vrut să spun, nu am forţat. E o chestiune normală firească să ai democraţie în interiorul partidului, în fiecare partid ar trebui şi în mod clar o să facem Congres anul acesta”, a afirmat Ludovic Orban în umă cu câteva luni. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările