Deputat USR, ironii la adresa lui Dan Barna: Spune lumea că ne-am dus cu dibla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna, preşedintele USR.  FOTO Inquam Photos
Dan Barna, preşedintele USR.  FOTO Inquam Photos

Deputatul Emanuel Ungureanu l-a ironizat pe şeful său de partid, Dan Barna, cel care a mers pe munte şi s-a fotografiat cu masca pe faţă, deşi era doar împreună cu soţia sa.

„Poate ma întreabă cineva de ce nu am mască, sunt în maşină, singur, să fim întregi la cap. Dacă eşti în vârf de munte şi nu e nimeni pe lângă tine, poţi să-ţi faci o poză fără mască. Dan Barna a exagerat, chiar dacă este şeful şi prietenul meu. Dane, ai exagerat! Las-o naibii, nu pune masca în vârf de munte, că nu înseamnă că suntem modele, spune lumea că ne-am dus cu dibla”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu, într-o intervenţie onine pentru un site

Emanuel Ungureanu e membru al Comisiei de sănătate şi unul dintre politicienii din USR au fost pe cale să fie traşi pe linie moartă de Dan Barna, la alegerile din 2020. Până la urmă, deputatul a mers şi a candidat într-un alt judeţ faţă de cel de provenienţă şi a ajuns parlamentar. 

Declaraţia sa vine după ce Barna  a postat fotografia în care apare alături de soţia sa, amândoi purtând măşti pe munte, iar în jurul lor nu mai apăreau alte persoane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite