Dăncilă: Iohannis se uită la mine cu dispreţ. Decât înalt ca bradul şi... leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare

Dăncilă: Iohannis se uită la mine cu dispreţ. Decât înalt ca bradul şi... leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare

Viorica Dăncilă lansează noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis. FOTO  FOTO Inquam Photos / Adriana Neagoe

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, la Buzău, contracandidatului său Klaus Iohannis, că, „decât înalt ca bradul şi... leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”, provocând hohotele de râs ale sălii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreţ, mă mai si jigneşte câteodată, se mai sprijină aşa, cu aroganţă, vreau sa-i spun aşa: Decât înalt ca bradul şi... leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Vctorie”, a spus ea în finalul discursului rostit la întâlnirea electorală care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău.
 
Dăncilă a preluat pe jumătate o expresie populară, lăsându-şi publicul să o intuiască, ceea ce a provocat hohote de râs în sală, ea limitându-se la a înlocui apoi partea ofensatoare cu cuvântul „leneş”, ea însăşi zâmbind.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: