Cristian Buşoi: PSD să plătească de urgenţă datoria către Primăria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidenţiale a lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, face un apel la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ca social-democraţii să plătească datoria pe care o au către Primăria Capitalei, în urma lansării candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţialele din noiembrie 2014.

Europarlamentarul liberal susţine că social-democraţii au de achitat aproape 250.000 de lei pentru lansarea lui Ponta la prezidenţiale, eveniment susţinut pe Arena Naţională.  

„Îi cer public domnului Liviu Dragnea ca PSD să plătească de urgenţă datoria către Primăria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidenţiale a domnului Victor Ponta de la Arena Naţională. Nici până acum banii suportaţi de bucureşteni nu au fost achitaţi de PSD.

Înainte de a da lecţii despre democraţie, uitând că a promovat Ordonanţa traseismului politic, domnul Dragnea trebuie să explice care era urgenţa pentru bucureşteni de a fost nevoie să se cheltuiască 245.346 de lei din bugetul Capitalei pentru celebra lansare faraonică de pe Arena Naţională“, arată Buşoi, într-un comunicat de presă.

Candidatul PNL la Primăria Generală mai susţine că datoria PSD ar fi rămas secretă dacă nu ar fi avut loc arestarea lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei. 

„Este strigător la cer că, nici până acum, după mai bine de doi ani, PSD nu şi-a plătit datoria, care ar fi rămas secretă dacă nu ar fi fost arestat primarul suspendat pesedist, domnul Sorin Oprescu. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Curtea de Conturi care a constatat că o parte dintre cheltuieli au fost achitate ilegal de Primăria condusă de administraţia de stânga, din banii bucureştenilor. Pesedişti, daţi banii bucureştenilor înapoi!“, mai afirmă Cristian Buşoi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite