Consilieri din judeţul Teleorman cer retragerea titlului de cetăţean de onoare dat lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam
FOTO Inquam

Şase consilieri locali din oraşul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, cer retragerea titlului de cetăţean de onoare conferit de administraţia locală lui Liviu Dragnea cu mai bine de zece ani în urmă, transmite Mediafax.

Cererea consilierilor din Grupul Liberalilor a fost depusă vineri la primărie, urmând ca proiectul să fie suspus dezbaterii în Consiliul local al oraşului Turnu Măgurele.

„Este dezonorant pentru oraş să aibă drept cetăţean de onoare un puşcăriaş. Titlul de cetăţean de onoare se acordă unor oameni care au o contribuţie privind realizarea unor obiective, rezultate deosebite, sprijin pentru comunitate. Dragnea, în afară de faptul că nu a ajutat cu nimic oraşul Turnu Măgurele, este un infractor. Şi, scuzaţi-mă, Turnu Măgurele nu este un oraş de infractori. Dacă era oraş de infractori, atunci era o mândrie şi o onoare să avem un infractor cetăţean de onoare”, a declarat, pentru Mediafax, Claudiu Crăcea, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Acesta a spus că, dacă proiectul va fi respins, va organiza acţiuni de protest zilnice în oraş, până când titlul îi va fi retras lui Liviu Dragnea.

„Am mai încercat o dată acest demers, de retragere a titlului, după prima condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, dar atunci nu am reuşit. Dar de data aceasta am decis că vom face acţiuni de protest în Turnu Măgurele în fiecare zi, până când titlul îi va fi retras “, a mai spus Claudiu Crăcea.

Liviu Dragnea a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Turnu Măgurele în urmă cu mai bine de zece ani, în timpul mandatului fostului primar PSD, Nicolae Mohanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite