Cioloş revine cu explicaţii: Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie

Cioloş revine cu explicaţii: Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie

Dacian Cioloş. FOTO Inquam Photos / Ocrtav Ganea

Fostul premier Dacian Cioloş a explicat faptul că e, până la urmă, rudă cu Virgil Ardelean, fost şef al serviciului secret al MAI. În urmă cu câteva zile, într-o emisiune TV, fostul şef al Guvernului susţinea că sunt din acelaşi sat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Legat de Virgil Ardelean, am spus-o de mai multe ori, suntem din acelaşi sat. Eu m-am născut la Zalău, dar am copilărit la bunici, la Pericei. Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e ruşine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care şi-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viaţa mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoştinţă, şi de nici o altă relaţie. Responsabilităţile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele“, a declarat Dacian Cioloş, într-un interviu pentru „Libertatea“
 
La începutul săptămânii, într-un interviu la Realitatea, fostul premier susţinea  faptul că ar fi din acelaşi sat cu Ardelean şi doar atât. „Nu sunt nici un nepot. Suntem din acelaşi sat“, preciza Cioloş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: