Ciolacu: Este clar de ce premierul nu s-a deranjat să ajute sinistraţii. S-ar fi pierdut pe drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Marcel Ciolacu / Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Marcel Ciolacu / Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu l-a criticat duminică pe premier şi a atras atenţia asupra unei greşeli făcute de şeful executivului. El spune ironic că premierul a dat „o lecţie de geografie” şi „a mutat localitatea vrânceană Bilieşti printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur”.

<<„OPRIŢI INUNDAŢIILE! CĂCI NU ŞTIU UNDE MĂ AFLU!” - poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîţu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenţia autorităţilor judeţene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi....la o lecţie de geografie. Primită de la subordonaţii săi! Cîţu a mutat localitarea vrânceană Bilieşti... printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur>>, a transmis Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a subliniat că localitatea în cauză este condusă de un membru PNL şi a adăugat că premierul „s-ar fi pierdut pe drum”.

„În videoconferinţa cu prefecţii din ţară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate - de la nivelul funcţiei pe care #NEALES o ocupă - unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîţu. Şi notaţi! Localitatea Bilieşti este în judeţul Vrancea şi a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Bilieşti este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîţu. Este clar tuturor acum de ce premierul  nu s-a deranjat din mini-vacanţa de Rusalii, să iasă să ajute sinistraţii. S-ar fi pierdut pe drum, printre şuvoaie! Sub greutatea funcţiei, nici cu degetul nu îşi găseşte drumul pe harta României”

„El a mai completat că „în loc să-i ascundă greşelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declaraţiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinţei cu prefecţii. Dar asta nu schimbă realitatea”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite