Ciolacu, după respingerea proiectului privind alegerea primarilor în două tururi: PNL a chiulit, asta ca să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că PNL a chiulit de la votul din Senat unde a fost respins proiectul care viza alegerea primarilor în două tururi. „Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti nu pot să facă nimic singuri”, a transmis Ciolacu.

„USR a pus condiţie PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării! PSD şi UDMR au rămas consecvente şi au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea faţă de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti acum plecaţi la alte partide nu pot să facă nimic singuri”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marce Ciolacu.


Acesta susţine că „un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia nişte meditaţii la fizică, puterea se măsoară în waţi(W), nu în Q-li!”.

Propunerea legislativă a USR privind alegerea primarilor în două tururi a fost respinsă miercuri la Senat prin voturile UDMR şi PSD, senatorul USR Vlad Alexandrescu afirmând că PSD şi UDMR nu sunt partide naţionale, democratice, ci „o gaşcă de baroni locali care vor să conducă primăriile şi judeţele ca nişte moşieri”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite