Ciolacu, înainte de consultări: Urgenţa românilor este să discutăm problema pandemiei. Anticipatele nu se pot face în acest moment

Ciolacu, înainte de consultări: Urgenţa românilor este să discutăm problema pandemiei. Anticipatele nu se pot face în acest moment

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Arhivă

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat joi, înainte de consultările de la Cotroceni, că urgenţa este să discute cu şeful statului despre criza sanitară. Social-democratul nu a declarat cu ce mandat vor merge la consultări, dar a subliniat că alegerile anticipate nu pot fi organizate în acest moment, având în vedere „pandemia şi Constituţia”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Urgenţa românilor este să discutăm cu preşedintele problema pandemiei” a spus Ciolacu, înainte de plecarea către Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă PSD nu mai ia în calcul alegerile anticipate, Ciolacu a precizat că nu au renunţat la această variantă, însă a explicat că ele nu se pot organiza în acest moment. „Ştiam foarte bine că anticipatele nu se pot face în acest moment, ţinând cont şi de pandemie şi de Constituţie, dar credem în continuare că, după un asemenea eşec al guvernării de dreapta, varianta cea mai bună este întoarcerea la români”, a spus liderul PSD.

Ciolacu nu a dorit să comenteze propunerea PNL pentru funcţia de premier, Nicolae Ciucă. „E treaba liberalilor, nu am nicio problemă!”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Preşedintele PSD nu a vrut să declare nici cu ce mandat vor merge social-democraţii la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis şi nici dacă ar susţine varianta Nicolae Ciucă premier. „Nu mă puneţi să spun decizii pe care nu le-am luat”, a afirmat Ciolacu. 

Din delegaţia cu care PSD va merge la consultări fac parte Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, Paul Stănescu, secretar general PSD, Sorin Grindeanu, vicepreşedinte PSD, Alexandru Rafila, deputat PSD ( membru al comisiei de sănătate din camera deputaţilor), Streinu Cercel, senator PSD (preşedinte al comisiei de sănătate din Senat).

Citeşte şi: Ce le-a transmis Iohannis PSD-iştilor care au mers la consultări

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările