Ce scria presa americană în 2000 despre arestarea lui Florin Cîţu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu   FOTO: Digi
Premierul Florin Cîţu   FOTO: Digi

În arhiva unei publicaţii locale din Iowa (SUA) apare menţionat evenimentul în urma căruia premierul României, Florin Cîţu, a fost depistat conducând băut, în urmă cu 21 de ani.

The Ames Tribune, o publicaţie locală, nota, pe 4 decembrie 2000, că Florin Cîţu a fost suprins, cu o noapte, la ora 02.11, la intersecţia străzilor Elwood Drive şi Lincoln Way din oraşul Ames, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Informaţia apărea alături de multe altele similare, într-o pagină destinată evenimentelor locale de acest tip.

Presa americana despre arestarea lui Florin Citu

            

Presa americana despre arestarea lui Florin Citu

În urma evenimentului, Florin Cîţu ar fi stat două zile în închisoare şi a plătit o amendă de 1.000 de dolari, pentru care, spunea premierul recent, a fost nevoit să îşi vândă maşina.

Informaţia a fost făcută public de site-ul Legalizăm.ro, iar ulterior premierul a confirmat evenimentul într-o conferinţă de presă, însă a făcut referire la momentul în care a apărut informaţia: campania pentru şefia PNL.

Liberalii care îl susţin au acuzat că informaţia ar fi fost furnizată de tabara lui Ludovic Orban, contracandidatul său.

Vezi şi: Cîţu, întrebat dacă a fost închis două zile în SUA: Acum 20 de ani am condus sub influenţa alcoolului. Am plătit o amendă foarte mare. A trebuit să-mi vând maşina

Liberalii din echipa Cîţu îi iau apărarea premierului. Ce au spus despre faptul că a condus sub influenţa alcoolului în SUA

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite