Ce scria presa americană în 2000 despre arestarea lui Florin Cîţu FOTO

Ce scria presa americană în 2000 despre arestarea lui Florin Cîţu FOTO

Premierul Florin Cîţu   FOTO: Digi

În arhiva unei publicaţii locale din Iowa (SUA) apare menţionat evenimentul în urma căruia premierul României, Florin Cîţu, a fost depistat conducând băut, în urmă cu 21 de ani.

The Ames Tribune, o publicaţie locală, nota, pe 4 decembrie 2000, că Florin Cîţu a fost suprins, cu o noapte, la ora 02.11, la intersecţia străzilor Elwood Drive şi Lincoln Way din oraşul Ames, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Informaţia apărea alături de multe altele similare, într-o pagină destinată evenimentelor locale de acest tip.

            

În urma evenimentului, Florin Cîţu ar fi stat două zile în închisoare şi a plătit o amendă de 1.000 de dolari, pentru care, spunea premierul recent, a fost nevoit să îşi vândă maşina.

Informaţia a fost făcută public de site-ul Legalizăm.ro, iar ulterior premierul a confirmat evenimentul într-o conferinţă de presă, însă a făcut referire la momentul în care a apărut informaţia: campania pentru şefia PNL.

Liberalii care îl susţin au acuzat că informaţia ar fi fost furnizată de tabara lui Ludovic Orban, contracandidatul său.

 

Vezi şi: Cîţu, întrebat dacă a fost închis două zile în SUA: Acum 20 de ani am condus sub influenţa alcoolului. Am plătit o amendă foarte mare. A trebuit să-mi vând maşina

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările