Bacalbaşa, despre sănătatea lui Dragnea: O compresie radiculară într-o hernie de disc nu poate provoca îngrijorare pentru partid. Nu e o afecţiunea letală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a afirmat luni că boala de care suferă liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, "nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală".

„O compresie radiculară într-o hernie de disc pentru partid nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală. Sigur că este o perturbare a activităţii principalului lider al unui partid. Din nefericire, este o afecţiune extrem de dureroasă, greu de suportat. Deci, mai degrabă îmi provoacă compasiune şi solidaritate faţă de problemele neplăcute de sănătate de care avem parte toţi, pe rând, acum are nevoie domnul Dragnea", a declarat Bacalbaşa, la Parlament, citat de Agerpres.

Bacalbaşa, de profesie medic, a subliniat că probabil medicii care îl tratează încearcă să găsească cea mai bună soluţie. 

„Din fericire sau din păcate, medicina nu se face din reţete formale, ci tocmai din diferenţa specifică care dă un foarte bun specialist într-un domeniu. Deci, probabil oameni cu multă experienţă vor hotărî. În general, chirurgii sar totdeauna să opereze lărgind indicaţiile, dar oamenii de bună credinţă le limitează", a spus Bacalbaşa.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află internat într-o clinică privată, după ce a acuzat sâmbătă dureri de spate, mass-media relatând că ar fi vorba despre o hernie de disc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite