Andreea Paul, despre PDL: „Nu cred în ifose mesianice, care spun că vor creşte scorul partidului. Burta pe carte, pe profesie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PDL Andreea Paul FOTO Adevărul
Vicepreşedintele PDL Andreea Paul FOTO Adevărul

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul consideră că partidul său are obligaţia de a comunica mai bine cu electoratul, fiindcă numai aşa poate reprezenta cu succes opoziţia. De asemenea, deputata spune că nu crede în „ifose mesianice, care spun că vor creşte scorul partidului”, ci doar în verticalitate profesională.

Andreea Paul consideră că PDL are o „obligaţie morală uriaşă” faţă de români, tocmai de aceea le cere colegilor de partid o comunicare cât mai bună, cât mai corectă şi cât mai transparentă. „Calendarul (pentru Congres-n.r.) este deja anunţat, ne vom ţine de el. Avem obligaţia morală uriaşă faţă de români, pentru a ne regla relaţiile, pentru a le transparentiza şi corecta printr-o mai bună comunicare”, a declarat deputatul PDL pentru RFI.

Democrat-liberala spune că trebuie făcute „eforturi pentru a reconstrui organizaţiile interne”, pentru că nu crede „în ifose mesianice, care spun că vor creşte scorul partidului de pe o zi pe alta”. „În interiorul partidului, eu nu prea cred în ifose mesianice, care spun că vor creşte scorul partidului de pe o zi pe alta şi nu cred în noroc ca substitut pentru muncă. Aşadar, burta pe carte, burta pe profesie! Obligatoriu, eforturi pentru a reconstrui organizaţiile interne, pentru că multe dintre ele s-au dovedit nefuncţionale în plină campanie electorală, iar apoi o strategie mult-mult mai bună pentru comunicarea Partidului Democrat Liberal cu românii", a mai declarat vicepreşedintele PDL.

Cât despre declaraţiile făcute joi de Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit cărora partidele de dreapta „nu pierd nicio ocazie de a arăta românilor cât de nepregătite sunt pentru a face opoziţie reală”, Andreea Paul a declarat: „Nu pot să fiu de acord, pentru că am citit la timpul potrivit tratatul despre lucrul bine făcut. Eu, ca deputat în Comisia de Buget-Finanţe, îmi fac treaba. Mai mult decât atât, am prezentat o stare economică a naţiunii, ca alternativă mult mai obiectivă, îndrăznesc să spun, la ceea ce a prezentat premierul Ponta".

„Nu pot să fiu de acord cu o astfel de catalogare, cu atât mai mult cu cât el însuşi se include în ea. Ce ne costă şi ce ne ţine să facem o opoziţie constructivă? Nu cred că e nevoie să abdicăm de la verticalitate profesională, nu cred că-i nevoie să abdicăm de la adevăr şi nu cred că-i nevoie să abdicăm de la trecutul nostru de guvernare, cu bunele şi cu relele aferente, trebuie să ne asumăm acele greşeli aspru criticate de către români, unele pe drept cuvânt, unele se dovedesc a fi pură demagogie", conchide Andreea Paul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite