Tudorel Toader spune că nu el este iniţiatorul legii privind recursul compensatoriu şi anunţă că îi dă în judecată pe Predoiu şi Rareş Bogdan

Tudorel Toader spune că nu el este iniţiatorul legii privind recursul compensatoriu şi anunţă că îi dă în judecată pe Predoiu şi Rareş Bogdan

Foto infoiasi

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader precizează că nu el este iniţiatorul legii privind recursul compensatoriu şi că n-a avizat modificările votate în Parlament şi anunţă că îi dă în judecată pe Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan, care ar fi afirmat că el a fost iniţiatorul acestei legi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudorel Toader a scris joi seară pe Facebook că nu el a iniţiat, în perioada când era ministru al justiţiei, legea recursului compensatoriu şi că a dat aviz negativ modificărilor votate în Parlament.
 
“Repetăm, în speranţa de a se înţelege! Legea privind recursul compensatoriu nu a fost iniţiată în timp ce eram ministru al justiţiei. Proiectul de lege a fost modificat, în mod substanţial, de către parlamentari. Sub semnătura mea, MJ a dat aviz negativ modificărilor parlamentare. Sub semnătura mea, MJ a susţinut neconstituţionalitatea proiectului de lege! Am dat numeroase dezminţiri faţă de informaţiile publice referitoare la contribuţia mea şi a MJ privind susţinerea legii privind recursul compensatoriu“, susţine Tudorel Toader.
 
Totodată, Toader anunţă că îi va da în judecată pe liberalii Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan, întrucât aceştia l-ar fi acuzat că el ar fi iniţiat proiectul de lege respectiv.
 
“În speranţa clarificării acestei situaţii, în zilele următoare, voi acţiona în instanţa de judecată pe doi dintre susţinătorii acestui neadevăr – Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan!“, precizează Tudorel Toader.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: