Peste 160 de persoane urmărite sau dispărute, între care 52 de minori, găsite în ultima săptămână

Peste 160 de persoane urmărite sau dispărute, între care 52 de minori, găsite în ultima săptămână

Poliţiştii de la investigaţii criminale au prins, în perioada 4-10 aprilie, 80 de persoane urmărite  FOTO: Mediafax

Optzeci de persoane urmărite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu închisoarea primite în instanţă şi 82 date dispărute, dintre care 52 de minori, au fost găsite în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la investigaţii criminale au prins, în perioada 4-10 aprilie, 80 de persoane urmărite, dintre care 60 aveau condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, 15 erau căutate în baza unor mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor cinci erau emise mandate europene de arestare, arată sâmbătă Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

De asemenea, în urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii au depistat 82 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 52 cu vârsta sub 18 ani. Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

Printre persoanele găsite se află şi un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bacău, care fusese condamnat la patru ani de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a fost prins în 7 aprilie, în judeţul Suceava, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În 9 aprilie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din IPJ Giurgiu au prins un bărbat de 29 de ani, din Giurgiu, care are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru trafic de persoane. Bărbatul fost încarcerat în Penitenciarul Giurgiu.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bihor au depistat, în 4 aprilie, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Tauteu, care se sustrăgeau arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bihor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: