O mamă a cinci copii a fost ucisă şi aruncată într-un lac din Anglia. Ce spun anchetatorii

O mamă a cinci copii a fost ucisă şi aruncată într-un lac din Anglia. Ce spun anchetatorii

Egle Vengaliene era lituaniancă, fiind stabilită în Anglia de şapte ani                        FOTO: The Mirror

Vineri, o lituaniancă, mamă a cinci copii a fost găsită moartă, într-un parc din comitatul Suffolk, Anglia. Aceasta a fost ucisă şi aruncată ulterior în lacul din parc, conform datelor furnizate de anchetatori, care au reţinut şi un suspect, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corpul lui Egle Vengaliene, o lituaniancă în vârstă de 35 de ani, a fost descoperit de poliţişti în lacul parcului Brandon Country, din Suffolk, Marea Britanie. O prietenă de-ale femeii a deschis o campanie de finanţare pe Facebook pentru a îi transporta trupul în ţara natală, menţionând că în urma tragediei au rămas cinci orfani, scrie observatornews.ro. Cele două femei se aflau în Marea Britanie de şapte ani. „Cinci copii au rămas fără mama lor. E greu să-ţi găseşti cuvintele pentru o astfel de situaţie. Toată puterea, speranţa şi credinţa pentru familie şi cei dragi. Şi le cerem tuturor lituanienilor ajutorul pentru a putea transporta corpul său în Lituania”, se arată în mesajul campaniei de finanţare.

Cazul este tratat de anchetatori ca un incident izolat şi nicidecum ca o ameninţare la nivelul comunităţii. Aceştia le cer sprijinul cetăţenilor care au văzut-o pe femeie când a intrat în parc şi care ar putea oferi indicii pentru a-l găsi pe criminal. 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările