O fostă jurnalistă s-a sinucis din dragoste, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela Macovei (25 de ani), fostă
jurnalistă în presa locală, s-a sinucis miercuri dimineaţa, în
Bucureşti, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc de pe
Bulevardul Magheru
Ionela Macovei (25 de ani), fostă jurnalistă în presa locală, s-a sinucis miercuri dimineaţa, în Bucureşti, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Magheru

Ionela Macovei (25 de ani), fostă jurnalistă în presa locală, s-a sinucis miercuri dimineaţa, în Bucureşti, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Magheru, scrie infobraila.ro. Motivul care a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest ar fi fost o ceartă cu iubitul ei.

După o ceartă aprinsă cu iubitul ei, Ionela a decis să îşi pună capăt zilelor, nesuportând despărţirea de cel pe care îl iubea de mai bine de jumătate de an. Tânăra care locuia împreună cu sora sa în chirie, într-un apartament de pe Bulevardul Magheru, din Capitală, a trimis-o pe cea din urmă la magazin pentru a-i cumpăra „ceva de băut“. După ce a rămas singură, Ionela Macovei s-a aruncat de la etajul şapte, izbindu-se de ciment chiar sub privirea surorii sale, arată aceeaşi sursă.

Rănile grave la cap şi la coloană i-au fost fatale, iar fata a murit la câteva minute după ce medicii de la ambulanţă au ajuns la locul tragediei. Politiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care tânăra a murit.

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, Ionela Macovei, originară din Brăila, a lucrat în domeniul relaţiilor publice, dar şi în redacţia unui ziar local. Din noiembrie 2013, brăileanca era Director regional de vânzări la Poşta Română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite