Ministerul Afacerilor Externe: Atenţionare de călătorie pentru Regatul Spaniei. Cod portocaliu de ploi puternice şi vânt

Ministerul Afacerilor Externe: Atenţionare de călătorie pentru Regatul Spaniei. Cod portocaliu de ploi puternice şi vânt

Imagine de arhivă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat - AEMET a emis un cod portocaliu de fenomene meteorologice severe pentru data de 30 octombrie în Comunitatea Autonomă Andaluzia - provinciile Malaga şi Cadiz, prognozându-se ploi abundente şi vânt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al MAE, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla la: +34.954.233.243, +34.954.230.947, +34.954.624.053, +34.954.624.070, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Oficiului consular al României la Sevilla: + 34.648.212.169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://sevilla.mae.ro/contact, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: