Mersul trenurilor a fost modificat. Ce rute au fost suspendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mersul trenurilor a fost  modificat în contextul ultimelor măsuri luate de Executiv pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19, astfel încâty unele rute au fost suspendate temporar.

Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19, în conformitate cu Hotărârea nr. 52 din 5 noiembrie 2020 a CNSU, începând cu data de 09.11.2020 CFR Călători suspendă temporar circulaţia următoarelor trenuri, destinate pentru naveta elevilor:

1.           R2207, în relaţia Arad - Curtici.

2.           R2210, în relaţia Curtici - Arad.

3.           R2232, în relaţia Timişoara Nord - Remetea Mică.

4.           R2233, în relaţia Remetea Mică - Timişoara Nord.

5.           R2606, în relaţia Arad - Timişoara Nord.

6.           R9612, în relaţia Buziaş - Timişoara Nord.

7.           R9665, în relaţia Timişoara Nord – Stamora Moraviţa.

8.           R9666, în relaţia Stamora Moraviţa  - Timişoara Nord.

9.           R2703, în relaţia Subcetate – Simeria.

10.         R2724, în relaţia Simeria – Subcetate.

11.         R2188, în relaţia Lugoj – Margina.

Purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor  – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Atenţie !

PASTRAŢI BILETUL DE TREN ŞI DUPĂ EFECTUAREA CĂLĂTORIEI ŞI LA IEŞIREA DIN GARĂ, pentru a-l putea prezenta autoritaţilor statului, în cazul verificarii scopului călătoriei (la tranzitarea altor localităţi, sau efectuarea călătoriei în intervalul orar 23:00 - 05:00). Noile reguli intra in vigoare, luni, 9 noiembrie 2020. (În conformitate cu Art. 4 lit. C din Hotărârea 52 a CNSU care prevede excepţiile privind interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei: “deplasări în afara localităţilor a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicţiei cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane şi care pot fi dovedite prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei” este indicat să păstraţi biletul de călătorie până la sosirea la domiciliu, pentru un eventual control.)

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la:

0219521 – INFO CFR (trafic intern).

numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries sau pe

http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite