Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 7 zile pentru trei localităţi din Ilfov. Carantina, ridicată la Jilava

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 7 zile pentru trei localităţi din Ilfov. Carantina, ridicată la Jilava

Filtru de poliţie / FOTO Arhivă

Prefectura Ilfov anunţă, sâmbătă seară, că a fost prelungită măsura de carantină zonală pentru localităţile ilfovene Domneşti, Pantelimon şi Voluntari. De asemenea, măsura este revocată pentru localitatea Jilava.

„Ca urmare a analizelor de risc efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov pentru comunităţile din localităţile ilfovene Domneşti, Pantelimon şi Voluntari şi a avizelor emise de Institutul Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţa extraordinară de astăzi, 17 aprilie 2021: Hotărârea nr. 101 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 102 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 103 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Voluntari, judeţul Ilfov”, a transmis, sâmbătă seară, Prefectura Ilfov. 

Sursa citată a precizat că şeful DSU, Raed Arafat, a semnat ordinele privind prelungirea carantinei în cele trei unităţi administrativ-teritoriale până în 24 aprilie. 

De asemenea, Prefectura anunţă că s-a revocat carantina în Jilava. 

Judeţul Ilfov rămâne cu cea mai mare rată de infectare din ţară, având o incidenţă cumulată de 6,13 cazuri la mia de locuitori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările