Hoţi din locuinţe, prinşi în Capitală după ce au lovit cu maşina patru autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Arhivă Adevărul
Cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Arhivă Adevărul

Patru spărgători de case care ar fi încercat să fugă de poliţişti au fost prinşi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au lovit cu maşina patru autoturisme parcate în zona intersecţiei bulevardelor Şincai şi Cantemir din Capitală.

„În perioada iunie - iulie 2013, poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea unei grupări infracţionale al cărei lider este suspectat ca având preocupări pe linia comiterii infracţiunii de furt din locuinţă, prin metodele «rupere butuc» sau «escaladare», pe raza municipiului Bucureşti”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, in nopatea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 3:30, în timp ce erau filaţi de poliţişti, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 28 de ani, au sărit gardul în curtea unei case din sectorul 5, după care au spart uşa şi au furat ceasuri, bijuterii şi bani. Prejudiciul creat de aceştia a fost evaluat la aproximativ 87.000 lei.

Ulterior, poliţiştii au încercat să-i blocheze în trafic pe cei patru care au încercat să fugă cu o maşină, însă aceştia au forţat barajul. În timpul urmăririi, şoferul maşinii în care se aflau fugarii a pierdut controlul volanului, lovind patru autoturisme parcate în zona intersecţiei bulevardelor Şincai şi Cantemir din sectorul 4 al Capitalei.

În urma accidentului, unul dintre suspecţi, care a fost rănit uşor, a fost transportat la spital. Ceilalţi suspecţi au fost reţinuţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite